Bedrijfsbeleid omtrend Corona(COVID19) virus

Bedrijfsbeleid omtrent Corona (COVID-19) virus

Het zal u niet ontgaan zijn dat we op dit moment in Nederland nog te maken hebben met een gedeeltelijke lockdown situatie. Juist als het gaat om de gezondheid neem ik regels die gelden heel serieus. Daarom wil ik mijn bedrijfsbeleid rondom het coronavirus hierbij kenbaar maken.

De behandelpraktijk is tijdens deze tijdelijke lockdown nog steeds open. Dit omdat fysiek contact met de te behandelen cliënt geen vereiste is. Ik kan namelijk tijdens de behandeling een minimale afstand van 1,5 meter houden. De behandelstoel en trapleuningen worden na elke cliënt gereinigd.

Intake van nieuwe cliënten is dus nog steeds mogelijk, mits er geen sprake is van symptomen zoals koorts, verkoudheid, die mogelijk toe te schrijven zijn aan het covid19 virus. Echter het meekomen van familieleden tijdens de behandeling dient tot een minimum te worden beperkt. Bij kinderen wordt slechts één ouder of verzorger binnengelaten. Bij volwassen cliënten wordt alleen diegene binnengelaten, waarvoor de afspraak geldt. Voor bestaande cliënten bied ik de mogelijkheid om door mij op afstand te worden behandeld middels een video verbinding. Dit gebeurt in overleg, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een verhoogd besmettingsgevaar (verkoudheid bijvoorbeeld).

Het energetisch huizenreinigen wordt voortgezet, mits er bij de cliënt in huis geen sprake is van symptomen die te relateren zijn aan een corona besmetting. Tijdens het huisonderzoek houd ik de minimaal vereiste 1,5 meter regel in acht.

Meepraten?
Draag gerust bij!