Breuklijnen

Breuklijnen

Het kan zijn dat de levensenergie verstoord kan raken door breukenlijnen. Breuklijnen , zijn diepe scheuren in het aardoppervlak , veroorzaakt door verschuivingen van de  tektonische platen (hierdoor ontstaan aardbevingen). De aardkorst is namelijk voortdurend in beweging.  In Nederland is het gelukkig redelijk rustig wat aardbevingen betreft. Toch zijn er een aantal plaatsen in Nederland te vinden , waarbij breuken in de aardkorst terug te vinden zijn. Zo is de Peelrandbreuk een belangrijke breuklijn die loopt van Roermond tot en met Heesch. In Uden is het zelfs zo dat bepaalde straten vernoemd zijn naar deze breuklijn.

Invloed van breuken op de menselijke geest

Breuken geven een niet-harmonische energie af welke diep inwerkt op ons aardings-chakra. Het aardingschakra wordt in verband wordt gebracht met ons fundament( woning,werk, inkomen en het gevoel hier op aarde te mogen zijn) . Breukenergie is een energie die chaos creëert. Indien men toch al weinig fundament in het leven heeft, zal de breuk-energie dit probleem dus verergeren. Mensen met een geblokkeerd aardings chakra , kenmerken zich geestelijk door nogal “zweverig” over te komen. Er komt ook weinig concreets uit hun handen en ze zijn vaak rommelig , chaotisch; er komt niets concreets tot stand. Naast dat breuk energie vanuit de aarde zich manifisteert , manifisteert zich deze ook vanuit de geest. Dit kan vervoorzaakt worden door ernstige verdeeldheid als het gaat om het maken van keuzes en hier niet uit kunnen komen. In een dergelijke situatie is men dus in staat om zelf breuk-energie te creeeren in zijn/haar eigen woning! In dat geval zorgt de breukenergie voor een meegekoppeld proces en zal de verdeeldheid in de psyche sterker worden.

Wat is hieraan te doen

Een breuk is een breuk en kan niet zomaar fysiek verplaatst op verwijdert worden. Wat wel kan is dat de straling die vrijkomt van een breuklijn , kan worden geharmoniseerd. Dit gebeurd door met de wichelroede de breuklijn te vinden en door middel van symbolen en een systeem dat lijkt op acupunctuur het huis harmonisch te maken . Indien breuk-energie niet veroorzaakt wordt door een geologisch verschijnsel is er meer werk te doen , dan alleen het huis reinigen en zal er doormiddel van therapeutische sessies moeten worden gekeken welk geestelijk dilemma de grondoorzaak is van dergelijke breukenergie.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.